Skip to content

About

Убаво е да се има едно вакво или било какво место, катче, складиште 
за зборови, мисли и се' што ќе ни се најде погодно за споделување.
Па ете, се додека ми се пишува, "дебармаалката" е тука да пренесе! 
Количината и фреквентноста на написите се тотално непредвидливи и 
ирелевантни категории...сега за сега. 
Убаво е да се создава, битно е да се споделува :)

Поздрав,
Дебармаалката.
Advertisements
4 Comments
 1. Skopje permalink

  … tekstovite me iznenaduvaat vo nivnata ednostavnost i prijatnost. Sreken sum shto citam vistinski skopski prikaski od avtor so tolku silen skopski/debarmaalski duh…

 2. Многу ми е мило за коментарот, ви благодарам 🙂 Ме потсетивте да поставам едно постаро текстче на кое секако тука му е местото. Поздрав!

 3. Само да те поздравам и да ти посакам уште многу многу постови……и блогот да ти се брои во многу години !

  Пријатен ден !

  Борис
  http://marketing365.blog.mk/

 4. Борис, благодарам многу 🙂 Инаку, коментаров не знам зошто отишол во спам и дури сега го видов.

  Голем поздрав до тебе!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: